Spoedcursus Motorrijbewijs in 2 - 8 weken!

Motorpoint Limburg biedt naast de reguliere motor rijopleiding ook motorrijlessen in een spoedopleiding voor het motorrijbewijs aan. Deze snelcursus met motorrijlessen is in Limburg erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een door je zelf aangegeven korte periode het motorrijbewijs snel te halen.

Motorrijschool Motorpoint Limburg verzorgd de spoedopleiding motor in de regio’s Maastricht, Heerlen, Parkstad, Kerkrade,Brunssum, Hoensbroek, Sittard – Geleen, Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. Tijdens deze spoedcursus motorrijbewijs in Limburg krijg je op een intensievere wijze motorrijlessen, doordat de lessen korter op elkaar gepland zijn. Je leert veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met de snelcursus motor rijbewijs dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of een theorie certificaat voor de motor.

Iedere spoedopleiding voor het motor rijbewijs begint bij Motorpoint Limburg met een 2 uur durende vrijblijvende rijtest,waarvan de kosten € 85,00 bedragen. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rijinstructeur, hij zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je beide rijexamens en wat de kosten van de complete cursus zijn. Op deze manier levert Motorpoint Limburg tenslotte maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je daardoor snel waar je aan toe bent!

Het praktijkexamen AVB en AVD

Bij aanvang van de snelcursus voor het motor rijbewijs bij Motorpoint Limburg staan de examendatums voor het AVB en AVD al gepland. Deze kan je na de rijtest direct laten vastleggen. De versnelde motor rijopleiding in Limburg is reeds mogelijk vanaf 2 - 8 weken, je kunt direct starten met het nemen van de motorrijlessen. Je krijgt motorrijles van een vaste ervaren rijinstructeur die je op de weg volgt met een volgmotor BMW GS 1200. Hierdoor leer je veel meer in een korte tijd en is de slagingskans bij het AVD gedeelte circa 85%.

Motorpoint Limburg streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je rijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Voor de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs!

De kosten

De spoedopleiding voor het motor rijbewijs in Limburg zijn er al vanaf € 750,00 inclusief 10 motorrijlessen van 60 minuten en de beide praktijkexamens AVB en AVD. Start je met 2 personen ontvang je nog een extra korting van € 50,00. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 100,00. De prijs van de losse rijlessen bedraagt € 40,00 per uur.